Alla vägar bär till Harads

Alla vägar bär till Harads är podden som handlar om det mesta och om de flesta och allt som oftast hamnar vi i samhället som sedan medeltiden benämnts Harads.

I podden får vi följa med Johan Jansson när han träffar människor här och där de är och allt som oftast kan vi konstatera att Alla vägar bär till Harads!

Syftet med podden är att öka attraktionskraften i Harads, inte bara som ett turistmål utan även som en plats att leva på.

– Vi vill på ett inkluderande sätt belysa likheter och olikheter som ger en mångfacetterad och intressant bild av glesbygden. Idén är även bidra till att höja statusen för kreativa och kulturella näringar inom näringslivet. Vi kommer att intervjua folk som bor här och vi vill vända på perspektiven och intervjua folk som kommer på kortare och längre besök. Målet är att bli den självklara podden för oss som bor här, andra som bor i liknande glesbygd, de som är nyfikna på allt spännande som händer utanför den urbana sfären och framför allt; alla som vill lyssna på en underhållande, intressant och inspirerande podd.