Harads nya landmärke

Var med och bidra till ett landmärke som speglar vår gemensamma stolthet och framtidstro! Varje bidrag, stort som smått, gör en skillnad. Tillsammans kan vi göra detta till verklighet och skapa något bestående för både oss och framtida generationer. Bankgiro 418–9056 Swish 123 104 32 80 Märk ditt bidrag med: Landmärke

Var med och skapa vårt nya landmärke!

I besöksnäringsprojektet som genomfördes, där Britta var projektledare, har vi tagit fram ett skyltprojekt, som ska representera vår bygd, som ett landmärke, med fokus på den design och arkitektur vi är kända för. Vi har nu landat alla nödvändiga detaljer med markägare, kostnader och fått tillstånd från Trafikverket, Länsstyrelsen och kommunen.

Nu återstår bara finansieringen. Kostnad 454 000. Vår tanke är att vi bybor och företag tillsammans kan samla in 54 000 kronor. Genom att vara många som bidrar visar vi inte bara vårt engagemang och sammanhållning, utan vi signalerar också till de större finansiärerna att vi jobbar tillsammans för att göra detta projekt möjligt.

LundbergDesign har utformat skylten och Bomek ansvarar för konstruktion.

Var med och bidra till ett landmärke som speglar vår gemensamma stolthet och framtidstro!

Varje bidrag, stort som smått, gör en skillnad. Tillsammans kan vi göra detta till verklighet och skapa något bestående för både oss och framtida generationer. De företag och privatpersoner som bidrar till finansieringen kommer även få sina namn på skyltarnas fundament, som ett bevis på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Tack för ditt stöd!

Bankgiro 418–9056
Swish 123 104 32 80
Märk ditt bidrag med: Landmärke